Team OS : Your Only Destination To Custom OS !!

Welcome to TeamOS Community, Register or Login to the Community to Download Torrents, Get Access to Shoutbox, Post Replies, Use Search Engine and many more features. Register Today!

Torrent Windows 7 Ultimate SP1 (x86-x64) Multilingual Preactivated March 2022 [TeamOS]

Jerry_Xristos

πŸ‘‘ Administrator
πŸ“‚ Uploader
Windows Modifier
Downloaded
178.8 GB
Uploaded
29.4 TB
Ratio
168.17
Seedbonus
1,600,173
Upload Count
220 (250)

esxccc

Member
Downloaded
9.9 GB
Uploaded
2.8 GB
Ratio
0.28
Seedbonus
16
Upload Count
0 (0)
i am having a trouble installing a network adapter (it cant connect to wifi) i have installed the x64 build
laptop specs (if this helps)
Sony VAIO
intel core i5
4gb RAM
300gb SATA
 

Jerry_Xristos

πŸ‘‘ Administrator
πŸ“‚ Uploader
Windows Modifier
Downloaded
178.8 GB
Uploaded
29.4 TB
Ratio
168.17
Seedbonus
1,600,173
Upload Count
220 (250)
i am having a trouble installing a network adapter (it cant connect to wifi) i have installed the x64 build
laptop specs (if this helps)
Sony VAIO
intel core i5
4gb RAM
300gb SATA
Its an untouched version so your problem must be from your site.
Download the drivers for your network adapter from the manufacture site and install them.
In case you have the cd/usb that came with your laptop find the drivers
 

ZomaBN

Member
Downloaded
275.1 GB
Uploaded
3.3 TB
Ratio
12.38
Seedbonus
4,614
Upload Count
0 (0)
Thats why, you have to merge your HDD in one if you want to install the x86 version
I have the same corruption problem dispite my HDD is not partitioned... So it's not partition problem...
 

ZomaBN

Member
Downloaded
275.1 GB
Uploaded
3.3 TB
Ratio
12.38
Seedbonus
4,614
Upload Count
0 (0)
0-02-0a-2560f437ad1e7e4170bcc8ea42f525efbd7d438023d9cc4cbcd47771b6cd071f-b2d8337a.jpg


Windows7_X86_ Error
win7_X64_ is very good installation
I report the same problem before... Still no solution... And I try to install it on one partition drive (no other partitions on it)...
 

Jerry_Xristos

πŸ‘‘ Administrator
πŸ“‚ Uploader
Windows Modifier
Downloaded
178.8 GB
Uploaded
29.4 TB
Ratio
168.17
Seedbonus
1,600,173
Upload Count
220 (250)
I report the same problem before... Still no solution... And I try to install it on one partition drive (no other partitions on it)...
Do you really need the x86 version?
 
Last edited:

Jerry_Xristos

πŸ‘‘ Administrator
πŸ“‚ Uploader
Windows Modifier
Downloaded
178.8 GB
Uploaded
29.4 TB
Ratio
168.17
Seedbonus
1,600,173
Upload Count
220 (250)
Not any more, looking for light x86 vesion at that time to solve something. Not important any more. Just to confirm x86 version is not OK for me too.
Best regards!
More than 770 members have downloaded and only 2 have that issue, maybe is from your site and not the build.
As I have told you the boot.wim is from win 8 maybe something with the drivers.....................
Can you use another bootable usb or installing in a different HDD?
By the way are you installing your serial key during installation?
 
Last edited:

ZomaBN

Member
Downloaded
275.1 GB
Uploaded
3.3 TB
Ratio
12.38
Seedbonus
4,614
Upload Count
0 (0)
More than 770 members have downloaded and only 2 have that issue, maybe is from your site and not the build.
As I have told you the boot.wim is from win 8 maybe something with the drivers.....................
Can you use another bootable usb or installing in a different HDD?
By the way are you installing your serial key during installation?
I suppose we are those members who try to install x86 version, others probably install x64 version which has no installation problem. I have try (as I can recall now) with 4 different computers and 6 or 7 hard drives, my key, no key, I try with my autounattend.xml also, at least 30 (maybe even more) installation not even one sucess. After some time I give up and left it for later to solve If I find spare time... After a while another member report the same thing so I think I could confirm his post and confirm I was in the same problem... No hard feelings at all. Keep up the good work. Error just happens... There are other x86 version for those who need x86...
 
Downloaded
223.9 GB
Uploaded
373.3 GB
Ratio
1.67
Seedbonus
46,509
Upload Count
0 (0)
setup not start if use in "winsetup from usb" but works fine if I use in rufus... I use winsetupfromusb for multi boot and rufus for single iso installation. what should I do to make it compatible with winsetpfromusb?
 

Jerry_Xristos

πŸ‘‘ Administrator
πŸ“‚ Uploader
Windows Modifier
Downloaded
178.8 GB
Uploaded
29.4 TB
Ratio
168.17
Seedbonus
1,600,173
Upload Count
220 (250)
I suppose we are those members who try to install x86 version, others probably install x64 version which has no installation problem. I have try (as I can recall now) with 4 different computers and 6 or 7 hard drives, my key, no key, I try with my autounattend.xml also, at least 30 (maybe even more) installation not even one sucess. After some time I give up and left it for later to solve If I find spare time... After a while another member report the same thing so I think I could confirm his post and confirm I was in the same problem... No hard feelings at all. Keep up the good work. Error just happens... There are other x86 version for those who need x86...
Last tip
Have you tried with ventoy or power iso to make a bootable usb?
setup not start if use in "winsetup from usb" but works fine if I use in rufus... I use winsetupfromusb for multi boot and rufus for single iso installation. what should I do to make it compatible with winsetpfromusb?
Not all programs are working
 

Blaylok

Member
Downloaded
6.5 GB
Uploaded
15.2 GB
Ratio
2.35
Seedbonus
32
Upload Count
0 (0)
Hi Jerry Xristos, I moved the download from my Android device onto my pc and was successfully able to complete the download.
I have just installed the 64 bit version on my hp z210 workstation. It installed beautifully and is running like a dream.
Thank you for an excellent release :)
 

ZomaBN

Member
Downloaded
275.1 GB
Uploaded
3.3 TB
Ratio
12.38
Seedbonus
4,614
Upload Count
0 (0)
Last tip
Have you tried with ventoy or power iso to make a bootable usb?

Not all programs are working
I will try, although ventoy was not working as I expect when I was try it some time ago (6-8 month ago) with some other install images. I will check with power iso too. Thanks for the idea.
 
Top